Inscrieri la Seminarul Teologic Ortodox clujean

Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca va organiza săptămâna viitoare o primă serie de înscrieri pentru ciclul primar. Instituția de învățământ situată pe str. Avram Iancu nr. 6 pune la dispoziția părinților clujeni 50 de locuri.

Pentru anul școlar 2015-2016 vor fi înființate două clase pregătitoare, una cu limba de studiu engleză, iar a doua germană.

Copiii care vor studia aici vor beneficia de cadre didactice bine pregătite, infrastructură modernă și de o educație bună, în spiritul valorilor moral creștine. Cei mici vor putea participa și la un program after-school cu diverse cercuri tematice: pictură, muzică, balet sau sport.

Ziua porților deschise , la Seminarul Teologic Ortodox

Părinții care doresc să cunoască oferta educațională propusă pentru viitorii elevi și să vadă sălile de clasă în care ar urma să învețe copiii lor, sunt invitați să participe sâmbătă, 21 februarie 2015, la ziua porților deschise. Aici, părinții vor putea sta de vorbă cu învățătoarele și astfel să afle mai multe informații cu privire la procedura de înscriere a micuților.

„Ne bucurăm că pe an ce trece părinții sunt tot mai interesați de școala noastră. Acest lucru ne onorează, dar ne și responsabilizează. Oferta pentru ciclul primar credem că este una înbietoare, dar în același timp una care răspunde nevoilor copilului de astăzi. De aceea, pe lângă transmiterea de informații, cadrele didactice urmăresc dezvoltarea unor abilități necesare pentru viitorul celor mici, dar și o creștere frumoasă în spiritul valorilor moral creștine”, a declarat pentru Radio Renașterea, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, pr. Liviu Vidican Manci.

Înscrierile în învățământul primar la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca vor avea loc în perioada 23 februarie – 13 martie și se vor putea face atât online, cât și la școală. Cei care doresc să obțină mai multe informații pot intra pe site-ul sau pagina de facebook a instituției de învățământ, unde vor fi postate toate noutățile.

Autor: Andreea Pâgleşan

.

19 Februarie 2015

Vizualizari: 166

Voteaza:

Inscrieri la Seminarul Teologic Ortodox clujean 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE