Intalnire cu tinerii din Arhiepiscopia Targovistei

Marți, 30 august 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, s-a întâlnit la Centrul eparhial cu tinerii care vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviștei la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, ce va avea loc la București, în perioada 01-04 septembrie 2016, cu ocazia Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox.

În cadrul întâlnirii, Înaltul Ierarh a vorbit tinerilor despre scopul evenimentului la care vor participa, și anume acela de a promova responsabilitatea misionară creștină ortodoxă. Educația religioasă a tinerilor, axată pe coordonatele fundamentale ale societății, Familie, Școală și Biserică, are rolul de a-i călăuzi pe aceștia la cunoașterea tot mai profundă și mai corectă a adevărurilor de credință care definesc Ortodoxia. De aceea, astfel de întâlniri internaționale au rolul de a forma tineri ortodocși misionari, conștienți și responsabili de rolul lor în sânul Bisericii.

La final, Înaltpreasfinția Sa a oferit celor prezenți recentele apariții editoriale ale Arhiepiscopiei Târgoviștei, care fac parte din Colecția Misionar-Educativă dedicată tinerilor.BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

.

31 August 2016

Vizualizari: 109

Voteaza:

Intalnire cu tinerii din Arhiepiscopia Targovistei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE