Intrunirea Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei

In data de 6 februarie 2014 va avea loc sedinta Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei. Lucrarile vor fi precedate de savarsirea Sfintei Liturghii arhieresti si a slujbei de Te Deum la Paraclisul Catedralei episcopale din Drobeta Turnu Severin.

Incepand cu ora 10.00, membrii Adunarii Eparhiale se vor intruni in sesiune de lucru in sala ,,Mitropolit Nestor Vornicescu” a Centrului Eparhial, sub presedintia Preasfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei.

Pe ordinea de zi se afla prezentarea rapoartelor de activitate ale sectoarelor din cadrul Centrului Eparhial pentru anul 2013 precum si aprobarea proiectelor pentru 2014.Adunarea Eparhiala este organul deliberativ al Eparhiei si se compune din 30 de membri - reprezentanti ai clerului si ai credinciosilor, in proportie de o treime clerici si doua treimi mireni. Conform statutului BOR, activitatea Adunarii Eparhiale este impartita in cinci comisii: comisia administrativ-bisericeasca, comisia culturala si educationala, comisia economica, bugetara si patrimoniala, comisia social-filantropica si comisia organizatorica, juridica si de validare.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

03 Februarie 2014

Vizualizari: 110

Voteaza:

Intrunirea Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE