Invatamant primar la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj

Cladirea Seminarului Teologic Ortodox din Cluj, ce va gazdui din toamna ciclul primar este in plina reabilitare.

Lucrarile de amenajare a imobilului de pe strada Avram Iancu nr. 6, precum si a spatiului de recreere sunt pe ultima suta de metri.

Acestea sunt preconizate a se finaliza pana la inceputul lunii septembrie, pentru a-i putea primi pe cei aproximativ 70 de copii inscrisi la aceasta unitate de invatamant.

Din toamna, elevii ce vor invata la aceasta scoala confesionala vor avea un program de studiu diversificat, vor invata limbi straine, vor avea ore de educatie pentru performanta, precum si cercuri tematice.Orele vor fi tinute de cadre didactice specializate, cu o formare profesionala temeinica si experienta in activitatea didactica in sistemul de invatamant de stat.

Vor activa si studenti de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj de la sectia didactica, in regim voluntariat a declarat pentru Radio Renasterea, parintele Cristian Sonea, directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox Cluj.

In anul scolar 2012-2013 la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj vor fi infiintate doua clase I si doua clase pregatitoare.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

21 August 2012

Vizualizari: 302

Voteaza:

Invatamant primar la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE