Juramantul de credinta al tinerilor teologi clujeni

În prezența Înaltpreasfințitului Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, cei 120 de absolvenți ai Facutății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca au depus luni, 4 iulie 2016, jurământul de credință.

Momentul solemn a avut loc în jurul orei 10:30 în capela din incinta Campusului Teologic „Nicolae Ivan” din cartierul Mărăști. La ceremonie a participat conducerea insituției și profesorii unității de învățământ. Înaltpreasfințitul Andrei, pornind de la un citat din cartea „Sufletul Apostolatului” a Arhiepiscopului Teofil Herineanu, a punctat importanța misiunii unui cleric

Părintele decan Vasile Stanciu, care a fost și îndrumătorul de an al tinerilor teologi, i-a îndemnat pe studenți la misiune, asemeni apostolilor și le-a reamintit că oriunde ar urma să lucreze, au responsabilitatea de a le fi recunoscători profesorilor și să ducă mai departe numele bun al instituției care i-a format.

La finalul ceremoniei s-a dat citire mediilor finale obținute de studenți și masteranzi, în urma susținerii lucrărilor de licență și disertație.

Andreea Pâgleșan
Sursa: radiorenasterea.ro

05 Iulie 2016

Vizualizari: 154

Voteaza:

Juramantul de credinta al tinerilor teologi clujeni 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Juramantul de credinta

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE