La sarbatoarea Invierii Domnului, LUMINA SFANTA de la Ierusalim va fi adusa in Romania

Ca in fiecare an, pentru a spori bucuria clerului si credinciosilor de Sfintele Pasti, in seara zilei de sambata, 4 mai 2013, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de catre Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (orele 24.00) de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul tarii sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul International Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de 4 mai 2013, in jurul orelor 19.00, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim si a o oferi preotilor si credinciosilor.

De la Aeroportul International Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu-Mare (cu escala in municipiul Cluj-Napoca) si Timisoara pentru clerul si credinciosii ortodocsi din nordul Romaniei.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 1589

Voteaza:

La sarbatoarea Invierii Domnului, LUMINA SFANTA de la Ierusalim va fi adusa in Romania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE