Liturghia copiilor! Proiect parohial Torrent

Parohia Sfântul Efrem cel Nou din Torrent a desfășurat în prima Duminică după Rusalii proiectul Liturghia copiilor! În luna mai a.c.

, pe lângă activitățile obișnuite, copiii Școlii Parohiale din Torrent, indrumați de preoteasa Andrea Pop s-au întâlnit de mai multe ori pentru a prăgăti și învăța mai bine cântările Sfintei Liturghii.

La puțin timp după Ziua copilului, cei mici s-au adunat la sfânta biserică duminică, 07 iunie 2015, pentru a răsplăti părinților darurile primite de 01 iunie, dar și pentru a face o bucurie credincioșilor prezenți în această duminică la slujbă. Copiii au dat răspunsurile la strană în timpul Sfintei Liturghii și s-au împlicat și în citirea pericopei apostolice, priceasnă etc.

Acest mic proiect are un scop misionar-catehetic și dorește implicarea activă a copiilor în viața liturgică, familiarizarea lor cu slunbele Bisericii cât și promovarea cântării liturgice în rândul copiilor și a tinerilor. Pe parcursul anului 2016 dorim să implicăm și tinerii din grupul Nepsis Torrent, care vor dori să participe activ la cântarea liturgică.

Pr Vasile Pop
Director mass-media si relatii media Episcopia Spaniei si Portugaliei

.

09 Iunie 2015

Vizualizari: 567

Voteaza:

Liturghia copiilor! Proiect parohial Torrent 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE