Liturghie arhiereasca la Catedrala arhiepiscopala din Suceava

Inaltpreasfintitul Parinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, impreuna cu Inaltpreasfintitul Parinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului au oficiat, marti, 27 august 2013, Sfanta Liturghie inconjurati de un sobor de preoti si diaconi, la Catedrala Arhiepiscopala "Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava”, dupa cum ne-a mentionat Doina Ciobanu.

Credinciosii adunati in incinta manastirii, alaturi de obstea monahala, oficialitatile judetene si invitatii veniti din intreaga eparhie, si-au sarbatorit ierarhul al carui ocrotitor spiritual este Sfantul Cuviosul Pimen cel Mare.

Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Teodosie a elogiat prin cuvantul sau ravna cu care Inaltpreasfintitul Parinte Pimen s-a dedicat actelor filantropice si culturale. Frumusetile de patrimoniu international existente in Bucovina si-au aflat in persoana Inaltpreasfintitului Pimen, ierarhul care stie sa le apere, sa le puna in valoare si sa le transmita neschimbate generatiei de maine, a adaugat Inaltpreasfintitul Teodosie.

Sursa: basilica.ro

.
Pe aceeaşi temă

27 August 2013

Vizualizari: 161

Voteaza:

Liturghie arhiereasca la Catedrala arhiepiscopala din Suceava 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE