Luni incep inscrierile la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti

Luni, 9 iulie, incepe perioada de inscrieri la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti. Ultima zi in care va puteti depune dosarele este 15 iulie.

Institutia ofera cursuri numai la forma cu frecventa pentru 4 specializari: Teologie Pastorala, Teologie Didactica, Teologie Asistenta Sociala si Arta Sacra. Toti candidatii trebuie sa aiba binecuvântare din partea Chiriarhului locului.

„Probele de admitere se vor desfasura in ziua de 17 iulie si ma refer aici la Concursul pentru specializarea Teologie Pastorala care consta in sustinerea unui test de Teologie Dogmatica.

In aceeasi zi se va da si proba de desen pentru specializarea Teologie Arta Sacra. Pentru celelalte doua programe de licenta, Teologie Didactica si Teologie Asistenta Sociala, avem concurs de dosare. Rezultatul este fixat pentru data de 21 iulie. Numarul de locuri de la buget este acelasi ca si anul trecut si anume, pentru Teologie Pastorala avem 150 de locuri, pentru Teologie Didactica avem 40 de locuri, pentru Teologie Asistenta Sociala avem 50 de locuri si la fel si pentru Teologie Arta Sacra. La programele noastre se pot inscrie si cei care sunt deja licentiati ai unei facultati”, a explicat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Dr. Stefan Buchiu, Decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti.

Sursa: basilica.ro

 

.

08 Iulie 2012

Vizualizari: 1092

Voteaza:

Luni incep inscrierile la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE