Manifestarea cultural-spirituala 'In memoriam Patriarhul Justinian Marina', la Babeni

Joi, 13 martie 2014, de la orele 11.00, la Liceul „George Tarnea” din Babeni s-a desfasurat manifestarea cultural-spirituala prilejuita de comemorarea a 37 de ani de la trecerea la cele vesnice a patriarhului Justinian Marina, intitulata „In memoriam Patriarhul Justinian Marina”. Evenimentul a fost organizat de catre Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Valcea impreuna cu Liceul „George Tarnea” din Babeni.

Manifestarea cultural-spirituala prilejuita de comemorarea celui de-al treilea Patriarh a fost intitulata sugestiv „Im memoriam Patriarhul Justinian Marina” si a reunit cadre didactice si elevi, precum si oameni de cultura din localitate si din judet.

In cadrul intrunirii au rostit alocutiuni Prof.

Elena Stoica, Directoarea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Valcea, Pr. Prof. Dr. Nicolae Balasa, Directorul Liceului „George Tarnea” din Babeni si scriitoarea Zenovia Zamfir, moderatoarea manifestarii.

In continuare, participantii la eveniment au putut viziona filmul „In memoriam. Patriarhul Justinian Marina, viata si activitatea” – pelicula realizata de sectia Periodice - Legislatie a Bibliotecii Judetene Antim Ivireanul din Ramnicu Valcea.

Sursa: arhiram.ro

.
Pe aceeaşi temă

15 Martie 2014

Vizualizari: 150

Voteaza:

Manifestarea cultural-spirituala 'In memoriam Patriarhul Justinian Marina', la Babeni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE