Oaspeti la Catedrala mitropolitana din Sibiu

Peste 60 de politisti ai Inspectoratului General pentru Imigrari au vizitat joi, 21 noiembrie, Catedrala mitropolitana din Sibiu, unde au fost primiti de Inaltpreasfintitul Laurentiu, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului. Alaturi de ierarh s-au aflat decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa “Sfantul Andrei Saguna” din Sibiu, pr.

prof. univ. dr Aurel Pavel si marele eclesiarh al Catedralei mitropolitane, arhimandritul Macarie Tutul.

IPS Mitropolit Laurentiu le-a urat bun-venit oaspetilor si le-a prezentat istoricul Catedralei mitropolitane din Sibiu, precum si mai multe informatii legate despre viata si activitatea Sfantului Ierarh Andrei Saguna. Mai apoi, ierarhul a subliniat faptul ca Biserica Ortodoxa este preocupata de problematica imigratiei si ca rolul preotului in comunitatile cu cetateni de diferite nationalitati este unul foarte important.

Conducerea institutiei i-a multumit IPS Mitropolit Laurentiu pentru primire si au prezentat cateva dintre activitatile acestui inspectorat. Rolul si misiunea acestei institutii in societatea romaneasca au fost subliniate la Sibiu in discutiile avute. IPS Mitropolit Laurentiu le-a multumit la final pentru vizita si le-a oferit calendare pe 2014 si cateva carti publicate la Editura Andreiana a Arhiepiscopiei Sibiului.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

23 Noiembrie 2013

Vizualizari: 329

Voteaza:

Oaspeti la Catedrala mitropolitana din Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE