Olimpiada de Religie in Bihor

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Sofronie, Episcopul Oradiei, in ziua de sambata, 16 februarie 2013, in Episcopia Oradiei s-a desfasurat etapa locala a olimpiadei de Religie Ortodoxa. Aceasta etapa s-a organizat in 6 centre, repartizate la nivelul judetului Bihor, dupa cum urmeaza: Oradea - Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" si Liceul Teoretic "Lucian Blaga"; Marghita - Colegiul National "Octavian Goga"; Salonta-Tinca - Liceul Teoretic "Nicolae Jiga" din Tinca; Alesd - Scoala Gimnaziala "Constantin Serban"; Stei - Scoala Gimnaziala "Miron Pompiliu."

Pentru acest nivel au fost inscrisi un numar de 435 de elevi din ciclurile gimnazial si liceal, respectiv clasele V-XII, fapt ce dovedeste atitudinea pozitiva a elevilor fata de disciplina Religie si interesul crescut pentru insusirea si asumarea valorilor morale pe care aceasta le promoveaza.

Subiectele pentru etapa locala au fost elaborate de un colectiv de cadre didactice constituit din metodisti, responsabili de cerc pedagogic si membri ai Consiliului Consultativ al disciplinei.

Pentru etapa judeteana s-au calificat cate 5 elevi pe nivel de clasa de la fiecare centru din judet, respectiv cate 10 elevi pe clasa de la cele doua centre din municipiul Oradea.


In conformitate cu calendarul desfasurarii concursurilor si olimpiadelor scolare, etapa judeteana a olimpiadei de Religie se va desfasura in data de 2 martie 2013, la Colegiul National "Emanuil Gojdu" din Oradea.

Pr. Prof. Florin Negrutiu

.

19 Februarie 2013

Vizualizari: 518

Voteaza:

Olimpiada de Religie in Bihor 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

olimpiada de religie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE