Parastas de un an pentru parintele Arsenie Papacioc

Sambata, 14 iulie, incepand cu ora 8:45, din incredintarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Romaniei, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va savarsi Sfanta Liturghie, iar de la ora 11:00 va oficia slujba Parastasului de un an de la mutarea la Domnul a parintelui Arsenie Papacioc la Manastirea "Sfanta Maria" din Techirghiol, unde a fost duhovnic din anul 1976, de aceea a fost numit si "duhovnicul de la malul marii".

In ajunul zilei de pomenire, a parintelui Arsenie Papacioc, maine 13 iulie, Arhiepiscopia Tomisului organizeaza de la ora 17:00, in Aula Magna a Universitatii "Ovidius", simpozionul "Arsenie Duhovnicul", informeaza Biroul de comunicare al Eparhiei Tomisului. Vor reliefa personalitatea parintelui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, arhim. Andrei Tudor, staretul Manastirii Dervent, pr.

Iustin Petre, staretul Manastirii "Sfantul Ioan Casian", pr. Ilarion Ion de la Manastirea Crucea, si pr. Cezar Axinte. La sfarsitul evenimentului, IPS Teodosie va lansa cartea "Teme augustiniene" a protos. dr. Arsenie Obreja, aparuta la editura Arhiepiscopiei Tomisului.

Sursa: ziarullumina.ro

.
Pe aceeaşi temă

12 Iulie 2012

Vizualizari: 519

Voteaza:

Parastas de un an pentru parintele Arsenie Papacioc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE