Pelerinaj cu moastele Sfantului Gheorghe la Suceava

La Biserica "Sfanta Parascheva" din Suceava va fi adusa astazi, la ora 9:30, racla in care se afla un fragment din moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe din parohia Feredeni, Protopopiatul Harlau, judetul Iasi. Pelerinajul va avea loc cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, si a IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor.

Dupa cum a relatat pentru "Ziarul Lumina” pr. paroh Paul Hirghiligiu, sfintele moaste sunt aduse in pelerinaj cu prilejul implinirii a sapte ani de cand a fost sfintita Biserica 'Sfanta Parascheva' din Suceava. "Racla cu moastele Sfantului Gheorghe va fi adusa de pr.

Nicolae Craciun, protopop al Protopopiatului Harlau, si de pr. Danut Fotea, parohul din Feredeni. Sfintele moaste vor ramane in biserica noastra pana pe data de 1 octombrie 2012. In aceasta perioada, biserica va fi deschisa intre 8:30 si 20:30. In fiecare seara, de la ora 19:30, se va oficia Acatistul Sfantului Gheorghe, la finalul caruia se vor pomeni toate pomelnicele de peste zi", a spus pr. paroh Paul Hirghiligiu.

Sursa: basilica.ro

.
Pe aceeaşi temă

21 Septembrie 2012

Vizualizari: 255

Voteaza:

Pelerinaj cu moastele Sfantului Gheorghe la Suceava 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE