Pelerinaj al tinerilor din Arhiepiscopia Timisoarei in Episcopia Covasnei si Harghitei

Mai multi elevi, liceeni si studenti din cadrul Arhiepiscopiei Timisoarei, precum si tineri din parohiile timisorene au participat in perioada 4-6 august, la un pelerinaj de suflet la manastirile din eparhia Covasnei si Harghitei. Acestia au poposit in drumul lor la Manastirea "Adormirea Maicii Domnului" Izvorul Muresului, localitatea Izvoru Muresului, judetul Harghita si la Manastirea "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul" Valea Mare, localitatea Valea Mare, judetul Covasna.

De praznicul "Schimbarii la Fata" a Domnului nostru Iisus Hristos tinerii pelerini au fost prezenti la Manastirea Sita Buzaului, in imediata apropiere a localitatii Sita Buzaului, unde au participat la tarnosirea noului lacas de inchinare. Biserica Manastirii cu hramul "Schimbarea la Fata" a fost sfintita de catre IPS Parinte Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, IPS Parinte Arhiepiscop Ioan, Episcopul Harghitei si Covasnei, si PS Parinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timisoarei.

Tinerii au fost entuziasmati de locurile unde au poposit, descoperind o lume in care valorile evanghelice sunt puse in practica de cei ce se nevoiesc si care se silesc sa dobandeasca Imparatia lui Dumnezeu.

Sursa: mitropolia-banatului.ro
 

.

07 August 2012

Vizualizari: 337

Voteaza:

Pelerinaj al tinerilor din Arhiepiscopia Timisoarei in Episcopia Covasnei si Harghitei 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

pelerinaj pelerini

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE