Pelerinaje de Florii in Arhiepiscopia Bucurestilor

Sambata, 11 aprilie 2009, in ajunul praznicului Intrarii Domnului in Ierusalim (Floriile), va avea loc un pelerinaj organizat de Patriarhia Romana impreuna cu Arhiepiscopia Bucurestilor prin cele 3 Protoierii din Capitala si Centrul de presa BASILICA al Patriarhiei Romane.

Pelerinajul, la care vor participa preoti si credinciosi din Capitala, va incepe de la Manastirea Radu voda la orele 17.00 si se va desfasura pe un traseu care va include biserica Sfantul Spiridon Nou - paraclis patriarhal, biserica Sfanta Ecaterina - paraclisul Facultatii de teologie ortodoxa Patriarhul Justinian a Universitatii din Bucuresti - si se va incheia la Catedrala Patriarhala.

Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va conduce pelerinajul de la Manastirea Radu voda si pana la Catedrala Patriarhala, unde pelerinii vor fi intimpinati de catre Preafericitul Parinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

Protoieriile din judetul Ilfov vor participa si ele la pelerinajul din Capitala, iar Protoieriile din judetul Prahova vor organiza pelerinaje pe plan local.


BIROUL DE PRESA AL ARHIEPISCOPIEI BUCURESTILOR

01 Aprilie 2009

Vizualizari: 429

Voteaza:

Pelerinaje de Florii in Arhiepiscopia Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE