Prezentarea volumului 'Fitoterapie clinica aplicata'

Librăria Sophia şi Laboratoarele Fares Bio Vital vă invită miercuri, 28 iunie 2017, ora 18.00, la prezentarea volumului “Fitoterapie clinică aplicată”, carte care reprezintă o pledoarie pentru valorizarea sau mai bine zis pentru repunerea în valoare a celei mai vechi metode terapeutice din lume. După un secol de renunţare voită la efectele terapeutice ale plantelor, astăzi trăim vremea când omul se reînţelepţeşte şi începe să caute tot mai insistent virtuţile terapeutice ale extractelor vegetale.

Invitaţi:
Dl. Răzvan Codrescu - poet, eseist, traducător, director literar al Editurii Christiana din Bucureşti, redactor-şef al revistei "Lumea credinţei" din București, consilier editorial al Editurii "Lumea Credinței" din Bucureşti.

Dl. dr. Pavel Chirilă - Director al Fundaţiei "Sfânta Irina".
În 2006, fundaţia a construit Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina”, care are ca scop îngrijirea specializată a bolnavilor de cancer şi leucemie aflaţi în stadiu avansat. Fundaţia "Sfânta Irina" a inaugurat pe 25 septembrie 2012, în localitatea Slatina-Nera din judeţul Caraş-Severin, lucrările de construcţie a Clinicii Nera – Centrul pentru Cercetări în Recuperare Oncologică.

Moderator:
dr. Carmen Nonn - medic specialist medicina de familie, competenta apifitoterapie, formator fitoterapie. 23 de ani medicina alopată/clasică, de 10 ani în echipa de cercetare, compartiment medical, Laboratoarele Fares Bio Vital, Orăştie.

.
Pe aceeaşi temă

19 Iunie 2017

Vizualizari: 539

Voteaza:

Prezentarea volumului 'Fitoterapie clinica aplicata' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

fitoterapie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE