Programul catehetic si recreativ 'Luna copiilor'

Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj va desfasura in luna noiembrie in parohia "Sfantul Apostol si Evanghelist Matei" programul catehetic si recreativ "Luna Copiilor". Programul este dedicat copiilor din parohie si va presupune 4 intalniri saptamanale cu jocuri de grup, cantece la chitara si discutii religioase. Activitatile se vor desfasura in fiecare zi de luni, de la ora 15:30 la biserica de pe strada Mehedinti din cartierul Manastur si vor fi coordonate de presedintele Asociatiei Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj, Radu Copil.

In parohia "Sfantul Apostol si Evanghelist Matei", parintele Marian Andreica desfasoara de mai multi ani activitati catehetice saptamanale pentru copii. Programul "Luna Copiilor" vine sa diversifice oferta parohiala de activitati pentru cei mici, dar in acelasii timp se doreste a fi un prilej de implicare pentru tinerii clujeni.

Astfel reprezentantii parohiali de tineret ai Asociatiei, precum si alti tineri interesati sunt invitati sa participe la programul parohial pentru copii, sa vada efectiv modul de desfasurare si sa se implice in mod activ in implementarea programului.

Autor: Andreea Pagleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

04 Noiembrie 2013

Vizualizari: 223

Voteaza:

Programul catehetic si recreativ 'Luna copiilor' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE