Programul 'Masa Bucuriei' se amplifica

Pornind de la o voinţă comună, aceea de a interveni pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, PATRIARHIA ROMÂNĂ şi CARREFOUR ROMÂNIA SA au decis să extindă PROGRAMUL „MASA BUCURIEI”, programcare constituie astăzi o necesitate socială practică şi are o semnificaţie spirituală profundă, inspirată din Evanghelia iubirii lui Hristos pentru toţi oamenii,dar mai ales pentru cei aflaţi în dificultate.

După ce parteneriatul dintre părţile menţionate mai sus s-a derulat, într-o primă fază, la nivelul Arhiepiscopiei Bucureștilor, partenerii au considerat că este posibilă și necesară extinderea acestuia la nivelul întregii țării, urmând să fie implicate toate magazinele de tip supermarket și hipermarket din rețeaua CARREFOUR.

Întrucât fapta bună, izvorâtă din iubire milostivă şi dezinteresată, poartă în ea o lumină spirituală şi devine o comoară a sufletului pentru veşnicie, Biserica pomeneşte totdeauna în slujbele ei pe ctitori, binefăcători şi miluitori, cultivând astfel o civilizaţie a generozităţii sau dărniciei şi având convingerea, exprimată lapidar şi înţelept de poporul român,că „dar din dar se face rai”. De aceea, în numele tuturor beneficiarilor, Patriarhia Română adresează mulţumiri conducerii celor două companii partenere, Carrefour şi Selgros, pentru deschiderea şi profesionalismul arătate în extinderea programului. Totodată, Patriarhia Română adresează mulţumiri şi tuturor ostenitorilor așezămintelor social-filantropice care contribuie la buna desfăşurare a acestui program cu o semnificaţie profund umană.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE
 

.

11 Februarie 2016

Vizualizari: 139

Voteaza:

Programul 'Masa Bucuriei' se amplifica 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

programul masa bucuriei

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE