Proiectul "Arheologia - o poarta catre trecut”, la final

Miercuri, 24 octombrie, la ora 16ºº, in sala de festivitati a Muzeului Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita din Caransebes, va avea loc ceremonia de inmanare a diplomelor de participare pentru elevii inclusi in proiectul "Arheologia - o poarta catre trecut”.

La finalul festivitatii, va fi organizata o expozitie de fotografie care va ilustra activitatile educative desfasurate in cadrul proiectului. Au participat elevi de la Seminarul Teologic "Episcop Ioan Popasu” din Caransebes, Liceul Teoretic "Traian Doda” din Caransebes, Liceul Tehnologic "Trandafir Cocarla” din Caransebes si Liceul Banatean din Otelu Rosu.

Proiectul "Arheologia - o poarta catre trecut” a fost realizat de catre Societatea Femeilor Ortodoxe din Caransebes in parteneriat cu Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita din Caransebes, Episcopia Caransebesului, departamentul de tineret, Seminarul Teologic "Episcop Ioan Popasu”, Liceul Banatean din Otelu Rosu, Parohia "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul” din Caransebes si a fost finantat de catre Consiliul Judetean Caras-Severin.

Diac. Nicolae Codrea

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

 

22 Octombrie 2012

Vizualizari: 418

Voteaza:

Proiectul "Arheologia - o poarta catre trecut”, la final 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

episcopia caransebesului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE