Protest impotriva Paradei Homosexualilor

 

Pe data de 3 iunie, in Bucuresti este planificata a se desfasura a doua editie a paradei homosexualilor din Romania. Pentru a impiedica desfasurarea acestui eveniment oribil si impotriva firii, va rugam sa trimiteti scrisoarea de mai jos (fie in format electronic, prin email, fie prin Posta) pe adresa Primariei Municipiului Bucuresti.

 

Acest eveniment nu trebuie sa aiba loc intr-o tara care se considera (inca) predominant crestina si a carei valori morale se doresc a fi extensia invataturii crestine, a  bunului simt si mai presus de toate, a NORMALITATII. Falsele valori europene in virtutea carora este organizat acest mars al nerusinarii nu sunt adevaratele valori europene la care dorim sa aderam.

 

Romania si poporul roman nu trebuie sa isi dovedeasca mostenirea europeana prin asemena manifestari publice ale sodomiei: noi, romanii, am fost si vom fi intotdeauna europeni, iar taria de a ne sustine convingerile si de a ne proteja adevaratele valori nu vor fi decat un semnal de alarma si un avertisment impotriva decadentei "noii Europe", inventate de homosexualii, proxenetii si traficantii de droguri care se numesc cu atata mandrie "progresisti".

 

 Este deplorabil faptul ca politicienii romani au ajuns sa fie pervertiti de acest curent al anormalitatii pana in cea mai adanca forma a trairii lor sufletesti. Daca mirajul noului statut de membru al UE a determinat multi politicieni, intelectuali si ai membri ai societatii civile sa accepte acest troc cu Diavolul, pretul platit este mult mai scump pentru fiinta natiunii romane, decat s-ar crede. In momentul in care este lasata garda jos in fata celor mai murdare si mai blestemate dintre indeletnicirile Pacatului, se pregateste sansa inlocuirii NORMALITATII cu ANORMALITATEA!

 

 

 [Redactia NovoPress]

 

Catre:       PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI

 

                Bd. Regina Elisabeta 47, sector 5, fax 305.55.89

 

In atentia: D-lui Primar General Adriean VIDEANU

 

                Doamnei Director Directia Relatii Publice si Informare, Lucia DINU

 

De la:       [nume]

 

               [adresa]

 

 

 

Stimate Domnule Primar General,

 

Am aflat cu tristete ca, pentru al doilea an consecutiv, centrul Bucurestiului va fi teatrul de desfasurare a unei parade a homosexualilor.

 

Acest eveniment, care tinde sa devina o trista „traditie” pentru capitala Romaniei, promoveaza intr-o maniera ostentativa perversiunea, prezentata in mod ipocrit drept "stil alternativ de viata" si element de "diversitate". Organizarea acestei parade reprezinta o lipsa de respect, un atentat la adresa bunelor moravuri si a institutiei familiei, o jignire fata de intreaga societate romaneasca, recunoscuta pentru atasamentul ei la valorile moralei crestine.

 

In calitate de locuitor al municipiului Bucuresti, ma consider jignit de ideea desfasurarii unui "mars gay" in capitala Romaniei si sunt convins ca multi bucuresteni impartasesc acest punct de vedere. Fara a nega dreptul oricarei persoane de a se exprima liber potrivit Constitutiei, consider ca exista limite ale bunului simt peste care nu se poate trece in virtutea dreptului la libera exprimare. Aceasta parada este o insulta premeditata si repetata la adresa romanilor si a valorilor in care cred ei.

 

De aceea va rog, domnule Primar, in calitate de garant al respectarii bunelor moravuri, a ordinii si linistii publice in municipiul Bucuresti, sa retrageti aprobarea desfasurarii "marsului gay" in data de 3 iunie 2006.

 

Anul trecut ati incercat un gest curajos refuzand, in prima faza, sa autorizati desfasurarea unui mars similar. Ati cedat insa, explicabil, in fata presiunilor venite de sus, care considerau ca organizarea unei parade a homosexualilor ar fi “obligatorie pentru o capitala europeana” si ca opozitia fata de acest mars ar fi o atitudine “anti-europeana”. Asemenea multor alti romani, prefer sa ma lipsesc de asemenea „valori europene”, alegand in schimb valorile noastre „retrograde” si „fundamentaliste”, valori care dau coeziune si putere acestui neam si valori in care ma regasesc.

 

Nadajduiesc ca anul acesta veti adopta o atitudine corecta si curajoasa. Aveti de partea dumneavoastra exemplul Primarului General al Varsoviei, Lech Kaczynski, care a refuzat in doua randuri sa aprobe desfasurarea marsului homosexualilor prin capitala Poloniei, in numele bunului simt. Recent, Lech Kaczynski a fost ales presedinte al Poloniei, tara membra a Uniunii, ai carei reprezentanti cu greu pot fi acuzati de anti-europenism. Totodata, aveti ocazia sa va afirmati ca un primar si un politician curajos, separandu-va moral de acest Partid Democrat care ramane in istorie drept partidul care le-a adus romanilor paradele de homosexuali (prin persoana domnului Traian Basescu, sustinatorul paradei de anul trecut, alaturi de dna Macovei Monica).

 

Va rog, de asemenea, sa imi comunicati in scris decizia dumneavoastra, oricare ar fi aceasta.

 

Cu consideratie,

 
novopress.info

.

28 Mai 2006

Vizualizari: 1841

Voteaza:

Protest impotriva Paradei Homosexualilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE