PS Episcop Macarie, al Europei de Nord, in vizita in municipiul Bistrita

Credincioșii bistrițeni au participat în număr mare, în duminica Înfricoșătoarei Judecăți, la Sfânta Liturghie oficiată la biserica ortodoxă „Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, cunoscută în oraș drept „biserica de la Coroana”.

Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Episcop Macarie al Europei de Nord, alături de un sobor de preoți și diaconi. Cu prilejul vizitei sale în municipiul Bistrița, Preasfințitul Macarie le-a adresat credincioșilor un cuvânt duhovnicesc, în care a vorbit despre a doua venire a Mântuitorului Hristos, explicând și cum pot creștinii moșteni viața veșnică.Părintele protopop al Bistriței, Alexandru Vidican, i-a mulțumit Preasfinției sale pentru că a ales să revină pe meleagurile bistrițene, dar și pentru activitatea bogată pe care o desfășoară pentru românii stabiliți în Suedia, Danemarca şi Norvegia.

În cadrul vizitei sale în municipiul Bistrița, Preasfințitul Macarie a vizitat miercuri, 11 februarie 2015, și penitenciarul din oraș, unde a susţinut o cateheză. Prin cuvintele adresate a adus puțină mângâiere sufletească celor de dincolo de gratii, îndemnându-i în același timp la pocăință și iertare, a declarat subcomisarul de penitenciare, Cosmin Părăuan.

Autor: Andreea Pâgleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

16 Februarie 2015

Vizualizari: 170

Voteaza:

PS Episcop Macarie, al Europei de Nord, in vizita in municipiul Bistrita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE