Sa-l cunoastem pe 'Mos Nicolae'

Scopul acestei campanii il reprezinta apropierea copiilor de valorile ortodoxe prin cresterea interesului lor fata de sfintele slujbe si invataturi ale Bisericii noastre, iar principalele obiective sunt: participarea copiilor din grupul tinta la Sf. Liturghie si impartasirea lor cu Sf. Taine, precum si intelegerea si cunoasterea corecta a Sfantului Nicolae (cunoscut de cei mai multi ca "Mos Nicolae").

Activitatile care se au in vedere in cadrul acestei campanii sunt: participarea copiilor din gradinite si ciclul primar la Sf. Liturghie de praznicul Sfantului Nicolae si impartasirea lor cu Sf. Taine, explicarea, in cadrul unui scurt cuvant de invatatura, a originii lui "Mos Nicolae".

De asemenea, se poate avea in vedere si organizarea unor activitati precum: impartirea de mici daruri / pungi cu dulciuri oferite copiilor, organizarea de activitati artistice (colinde, pricesne, poezii) derulate cu copiii in Biserica sau in alte spatii (centre sociale, centre de zi, scoli, etc), precum si actiuni caritabile (oferirea de catre copii a unor dulciuri sau fructe altor copii nevoiasi).

Parohiile care doresc sa participe la aceasta campanie sunt rugate sa trimita cateva poze si text (o succinta descriere) de la actiunile desfasurate cu aceasta ocazie (inclusiv numarul de copii participanti) pe adresa: tineret@episcopiacaransebesului.ro. Pentru informatii suplimentare despre campanie, va stam la dispozitie la adresa de mai sus, sau la numarul de telefon: 0734773477.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

.
Pe aceeaşi temă

29 Noiembrie 2012

Vizualizari: 593

Voteaza:

Sa-l cunoastem pe 'Mos Nicolae' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE