Sedinta Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Clujului

La sediul Arhiepiscopiei Clujului vor avea loc sâmbătă, 23 ianuarie 2016, ședințele Consiliului și Adunării Eparhiale. Acestea vor fi prezidate de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Se va discuta activitatea pe anul trecut de la nivelul celor 4 sectoare administrative ale Arhiepiscopiei, precum și proiectele pe anul acesta, a declarat purtătorul de cuvânt, părintele Bogdan Ivanov: „În prima parte a dimineții de sâmbătă va avea loc ședința Consiliului Eparhial format din membrii permanenței în frunte cu Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, alături de Preasfințitul Episcop Vasile Someșanul și cei zece membrii ai Consilului Eparhial, ședință la care vor fi prezentate pe larg rapoartele de activitate ale celor patru sectoare administrative importante ale Arhiepiscopiei noastre. Începând de la ora 10, în Sala „Nicolae Ivan” va avea loc ședința Adunării Eparhiale într-o formulă mai extinsă la care participă cei 30 de membrii ai adunării și în care se vor prezenta pe larg rapoartele de activitate pe 2015, cât și noile proiecte”.
În deschiderea ședinței Adunării Eparhiale, în paraclisul Seminarului Teologic Ortodox va fi oficiată o slujbă de Te-Deum.

Alexandra Andereș
Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

21 Ianuarie 2016

Vizualizari: 145

Voteaza:

Sedinta Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Clujului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE