Sesiune de admitere, la Facultatea de Teologie din Craiova

Luni, 3 septembrie, au inceput inscrierile pentru sectiile Master si Arta Sacra (studii licenta) din cadrul Facultatii de Teologie, Istorie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii din Craiova. Au fost scoase la concurs 35 de locuri pentru studiile masterale (20 pentru specializarea „Misiune si pastoratie” si 15 pentru „Comunicarea sociala a Bisericii”), 15 locuri pentru specializarea Arta Sacra – studii licenta (8 bugetate si 7 la forma cu taxa) si 5 locuri pentru sectia de „Teologie pastorala” – studii licenta, pentru candidatii la a doua facultate.

Perioada de depunere a dosarelor este 3-13 septembrie. Candidatii pe locurile de Masterat vor sustine un interviu oral pe teme prestabilite, afisate in programa de admitere, in data de 17 septembrie. Nota acestui examen va fi cumulata cu media examenului de licenta.

Examenul pentru ocuparea locurilor de la „Arta sacra”, va consta in sustinerea unei probe practice cu caracter eliminatriu, la disciplina „Studiul desenului”. Proba se va desfasura prin realizarea unei naturi statice stabilite de comisie si executate in tehnica creion sau carbune, pe suport de hartie alba cu dimensiunea 50/70 cm. In acest scop, fiecare candidat va avea asupra lui urmatoarele materiale: planseta (din lemn sau placaj) de dimensiunea foii de hartie 50/70 cm, creion, carbune, guma, ascutitoare si banda adeziva. Cei declarati admisi la examenul practic vor fi departajati prin media de la Bacalaureat.

(Diac. Ionita Apostolache)

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

04 Septembrie 2012

Vizualizari: 613

Voteaza:

Sesiune de admitere, la Facultatea de Teologie din Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE