Sfintiri de biserici in Protopopiatul Deva

In Duminica a VIII-a dupa Rusalii, Preasfintitul Parinte Gurie, Episcopul Devei si Hunedoarei a savarsit slujba de resfintire si Sfanta Liturghie in Biserica "Bunavestire” din Parohia Roscani, Protopopiatul Deva, dupa cum informeaza site-ul episcopiadevei.ro.

La sfarsitul Sfintei Liturghii, Preasfintia Sa a oferit gramate de multumire Parintelui Suiaga Victor si tuturor celor care s-au implicat in restaurarea bisericii. 

La ceas de Vecernie, Preasfintitul Parinte Gurie a savarsit Slujba de resfintire in biserica inchinata Sfintei Cuvioase Parascheva din filia Poiana Rachitele, Parohia Runcu Mare, Protopopiatul Deva.

La final, Preasfintitul Parinte Episcop Gurie, in cuvantul de invatatura, a evidentiat dragostea pe care o are Hristos fata de Biserica Sa, indemnandu-i pe credinciosi sa staruiasca in iubire si pace.

Pentru osteneala depusa in restaurarea bisericii, preotul paroh Vinca Roman a fost ridicat la rangul de iconom, Preasfintia Sa oferind gramate de multumire tuturor celor care au fost alaturi de pastorul lor.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

20 August 2013

Vizualizari: 211

Voteaza:

Sfintiri de biserici in Protopopiatul Deva 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE