Sinaxa preotilor din protopopiatul Bacau

Pe 13 noiembrie, de ziua pomenirii Sfantului Ioan Gura de Aur, la biserica „Invierea Domnului” din Bacau a avut loc Sinaxa preotilor din Protopopiatul Bacau. Slujba Sfintei Liturghii a fost oficiata de Preasfintitul Ioachim Bacauanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, alaturi de un sobor de preoti si diaconi, raspunsurile la strana fiind date de corola protopopiatului Bacau „Episcop Melchisedec”.

Cei aproape 90 de preoti din Protopopiatul Bacau s-au impartasit in cadrul slujbei cu Trupul si Sangele Mantuitorului Hristos.

Inainte de cuminecare ierarhul a citit o rugaciune de dezlegare, rugând pe Bunul Dumneze sa ierte tuturor gresalele cele de voie si cele fara de voie.

Anul 2012 fiind an dedicat Tainei Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor, dupa Sinaxa toti preotii prezenti au participat la o sedinta de lucru in care pr. consilier al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului de pe sectorul social-filantropic, a prezentat activitatea ce se defasoara in Eparhie si ce metode trebuie sa adopte preotii si sa implementeze in parohiile lor pentru a veni in ajutorul celor necajiti.

Sursa: epr.ro

.

16 Noiembrie 2012

Vizualizari: 521

Voteaza:

Sinaxa preotilor din protopopiatul Bacau 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE