Slujba arhiereasca la Fierbintii de Sus

17 iunie 2012, in Duminica Sfintilor Romani, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a savarsit slujba de imbracare cu giulgiu nou a Sfintei Mese, urmata de Sfanta Liturghie arhiereasca, la Parohia Fierbintii de Sus, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”.

Sub protia Preasfintiei Sale au slujit preacucernicul parinte consilier Daniel Enascu, preacucernicul parinte Bogdan Ionut Stancu, Protopopul Urzicenilor si un sobor de preoti si diaconi.

La momentul predicii Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a explicat intelesul duhovnicesc al pericopei evanghelice, care prezinta chemarea primilor ucenici la misiunea de Apostoli.Cu aceasta ocazie Intaistatatorul Eparhiei a hirotesit iconom-stavrofor pe preacucernicul parinte Constantin Ciubuciu de la Parohia Stroiesti, iar preacucernicilor parinti Viorel Olteanu de la Parohia Fierbintii de Sus si Danut Apostol de la Parohia Grecii de Jos, le-a conferit rangul de iconom, pentru activitatea pastoral - misionara si administrativa din Parohiile pe care le pastoresc.

Dupa Sfanta Liturghie, Preasfintia Sa a vizitat bisericile Parohiilor Grecii de Jos, Fierbinti Targ si Manastirea Dridu.

Sursa: sf-esc.ro

 

.

18 Iunie 2012

Vizualizari: 350

Voteaza:

Slujba arhiereasca la Fierbintii de Sus 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

fierbintii de sus

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE