Spectacol caritabil, in beneficiul Centrului de Tineret de la Sangeorz-Bai

Un spectacol caritabil in beneficiul Centrului Misionar pentru Tineret “Preot Prof. Ioan Bunea” din Sangeorz-Bai va avea loc saptamana viitoare la Bistrita. Spectacolul intitulat “Da Doamne la lume bine!” va avea loc joi, 31 octombrie, la Teatrul de Vara din Municipiu, cu incepere de la ora 18. Vor concerta artisti de muzica traditionala romaneasca si grupuri muzicale, in acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist “Dor Romanesc” din Bistrita. Intre numele cunoscute ale cantecului popular romanesc care vor evolua pe scena se numara: Nicolae Muresan, Ioan Pop si Grupul Iza, Cornelia Ardelean Archiudean, Matilda Pascal Cojocarita, Alexandru Pugna si altii, a declarat pr.

Prof. Tudor Mudure, coordonatorul proiectului Centrului Misionar de Tineret de la Sangeorz-Bai.

Biletele pentru concertul caritabil din 31 octombrie pot fi achizitionate de la Bisericile Ortodoxe din protopopiatele Bistrita, Nasaud si Beclean cat si la intrarea in sala de spectacole.

Piatra de temelie a Centrului pentru Tineret ”Preot Prof. Ioan Bunea” de la Sangeorz-Bai a fost pusa in 26 aprilie 2012 de catre IPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei. In prezent, constructia este ridicata pana la nivelul acoperisului si se doreste ca pana la sfarsitul acestui an sa se realizeze acoperirea imobilului.

Menirea acestui centru este de a le oferi tinerilor un climat corespunzator in vederea desfasurarii de activitati non-formale care sa permita o transmitere a educatiei spirituale.

Autor: Alexandra Anderes
Sursa: radiorenasterea.ro

.

23 Octombrie 2013

Vizualizari: 578

Voteaza:

Spectacol caritabil, in beneficiul Centrului de Tineret de la Sangeorz-Bai 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE