Spectacole de Craciun in Episcopia Severinului si Strehaiei

Episcopia Severinului si Strehaiei a pregatit pentru credinciosii care asteapta cu bucurie si pace venirea in lume a Mantuitorului, mai multe concerte de colinde ale corului ,,Kinonia” al Episcopia Severinului si Strehaiei, intitulat ,,Colindul sfant si bun”.

Astfel, joi, 17 decembrie, concertul ,,Colindul sfant si bun” va fi sustinut la Deva, vineri, 18 decembrie, la Marasesti (jud. Mehedinti), sambata 19 decembrie la Drobeta Turnu Severin iar duminica 20 decembrie la Caransebes.

De asemenea, marti, 15 decembrie, de la ora 18.00, in Sala Mare a Teatrului, Grupul ,,Katharsis” si Corul Episcopiei Caransebesului vor sustine concertul intitulat generic ,,Craciunul pentru fiecare suflet”.

La toate aceste spectacole intrarea este libera.

Mentionam si faptul ca in data de 9 decembrie, elevi si profesori de la mai multe scoli mehedintene au participat la Sediul Centrului Eparhial al Episcopiei Severinului la o sezatoare. Intalnirea de suflet a prilejuit pe langa interpretarea unor colinde si o prezentare sistematica a Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului, asa cum este prezenta ea la romani. Aceasta sezatoare a fost intitulata sugestiv ,,Craciunul de ieri, Craciunul de azi” si s-a bucurat si de prezenta Prea Sfintitul Parinte Episcop Nicodim. La final tinerii colindatori au fost rasplatiti cu daruri. Aceste manifestari ne umple sufletul de o negraita bucurie duhovniceasca pentru ca Sarbatoarea Nasterii Domnului reprezinta implinirea fagaduintelor si nadejdilor pe care Dumnezeu le-a dat oamenilor de la inceput, ca indemn de calauza pe drumul ce duce spre mantuire.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

11 Decembrie 2009

Vizualizari: 207

Voteaza:

Spectacole de Craciun in Episcopia Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE