Tabara de iarna la Marisel pentru copii si adolescenti

ASCOR filiala Cluj, in colaborare cu Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi, organizeaza in perioada 3-7 februarie 2014, editia a III-a a taberei de iarna de la Marisel. Potrivit coordonatorului ativitatilor de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil, in acest an vor fi practic doua tabere: una pentru adolescentii cu varsta intre 13 si 18 ani si una pentru copiii cu varsta intre 8 si 12 ani. Sunt puse la dispozitia celor interesati peste 50 de locuri, 30 pentru adolescenti si 20 pentru copii. Taxa de participare este de 250 lei si include toate cheltuielile de transport, cazare si masa.

Radu Copil a precizat ca programul taberei este unul activ si include, asa cum s-a realizat in ultimii zece ani de tabere: discutii tematice, ateliere, jocuri, cantece la chitara, rugaciunea de dimineata si seara, jocuri de exterior, sport, precum si drumetii.

Nu in ultimul rand, participantii vor avea posibilitatea de a merge si la sanius sau pe partie, pentru a se bucura de sporturile de iarna. Preotul care va insoti copiii si adolescentii in tabara de iarna de la Marisel este parintele Adrian Santiuan, de la parohia ortodoxa din Ocna Dej. Parintele vine deja de mai multi ani in taberele de tineret organizate in cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului si desfasoara cu cei prezenti activitati catehetice.

Rezervarea unui loc in tabara se face telefonic, iar inscrierea presupune confirmarea locului prin plata unui avans de 100 lei. Informatii si inscrieri la: Radu Copil – 0742 296 123, copilradu@yahoo.com.

Autor: Andreea Paglesan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

11 Ianuarie 2014

Vizualizari: 370

Voteaza:

Tabara de iarna la Marisel pentru copii si adolescenti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE