Tabara de voluntariat in localitatea Valea Plopului

Peste 150 de studenti voluntari din cadrul Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Brasov si Timisoara au participat zilele acestea la tabara de voluntariat organizata in localitatea Valea Plopului din judetul Prahova. Tinerii au muncit pe santierele deschise de Fundatia „Provita” pentru construirea de locuinte pentru copiii orfani.

Mai multe informatii a oferit pentru Radio TRINITAS, Nastase Valentin, Coorganizatorul taberei: „In aceasta tabara voluntarii au lucrat pe mai multe santiere ale Centrului Provita unde au amenajat interiorul unei case. De asemenea, s-au desfasurat si activitati cu caracter religios. Voluntarii au participat la slujba Sfintei Liturghii in mai multe zile din cursul saptamanii si la hramul Bisericii ‘Sfantul Ilie’.”

Actiunea avut ca scop implicarea studentilor in misiunea social filantropica a Bisericii.

„Aceasta tabara care se afla la a III-a editie a avut un caracter marturisitor. Prezenta noastra intr-un centru ortodox unde cei mai multi voluntari sunt straini a fost o necesitate care sa dezvolte simtul de voluntariat care, de altfel, are un fundament evanghelic profund”, a mai declarat Nastase Valentin.

Sursa: basilica.ro

23 Iulie 2010

Vizualizari: 574

Voteaza:

Tabara de voluntariat in localitatea Valea Plopului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE