Tabere de spiritualitate ortodoxa, rugaciune si munca

Ca in fiecare an, Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Bucuresti, organizeaza in saptamanile urmatoare mai multe tabere de spiritualitate ortodoxa, de rugaciune si munca pentru fete si baieti, la diferite manastiri ortodoxe din tara. 

Pentru fete, tabere de spiritualitate ortodoxa, de rugaciune si munca se vor organiza la Manastirea Gologanu, judetul Galati (in perioada 10-20 august), Manastirea "Sfanta Ana" - Orsova, jud. Mehedinti (in perioada 23 august - 1 septembrie), si la Manastirea Robaia, judetul Arges (in perioada 2-11 septembrie). 

De asemenea, pentru baieti, astfel de tabere se desfasoara la Manastirea Sihla, judetul Neamt (in perioada 10-20 august), Manastirea Lupsa, judetul Alba (in perioada 23 august - 1 septembrie) si Manastirea "Sfanta Ana" - Rohia, judetul Maramures (in perioada 2-11 septembrie).

O tabara mixta s-a desfasurat la Manastirea Lainici, din judetul Gorj, in perioada 3-7 august.

Infiintata la 14 iunie 1990, la initiativa unor tineri din mediile universitare, Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Bucuresti, promoveaza credinta si spiritualitatea ortodoxa, precum si indatoririle pe care tinerii le au fata de Biserica, neam si familie.

In acest sens, membrii acestei asociatii organizeaza tabere crestine, pelerinaje, conferinte, diverse activitati de voluntariat si filantropice si alte programe pentru combaterea unor vicii cu consecinte negative asupra tinerilor. Toate aceste activitati au binecuvantarea ierarhului locului. (Ioan Busaga)

Sursa: ziarullumina.ro

09 August 2013

Vizualizari: 532

Voteaza:

Tabere de spiritualitate ortodoxa, rugaciune si munca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE