Taina Sfantului Maslu la Caminul de batrani din Craiovita Noua

Batranii de la Caminul din cartierul craiovean Craiovita Noua au primit mangaierea Tainei Sfantului Maslu vineri, 1 martie. Slujba a fost oficiata de preotii de la Parohia „Sfantul Nicodim”, pr.

Ion Roman si pr. Stefanita Flescan.

„Pentru noi este o bucurie sa fim alaturi de acesti frati ai nostri. Suferinta lor de cele mai multe ori se alimenteaza din singuratate, de aceea incercam sa fim alaturi de ei si sa inaltam rugaciuni la Bunul Dumnezeu pentru vindecarea lor trupeasca si sufleteasca. Suntem siguri ca ajutorul lui Dumnezeu va lucra nemijlocit si le va aduce multa mangaiere. Consideram ca prezenta noastra aici le este de un real folos, iar rugaciunile aduse pentru dansii ii pot ajuta si intari cu adevarat”, a spus parintele Stefanita Flescan.

Programul de rugaciune pentru bolnavii sau batranii internati in spitalele si azilele din cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei reprezinta o preocupare permanenta a preotilor care slujiesc in aceste institutii. Acolo unde nu exista paraclise, slujbele religioase sunt savarsite de preotii de enorie, cum e cazul celor doi slujitori de la Biserica „Sfantul Nicodim” din Craiova.

Diac. Ionita Apostolache

.
Pe aceeaşi temă

04 Martie 2013

Vizualizari: 342

Voteaza:

Taina Sfantului Maslu la Caminul de batrani din Craiovita Noua 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE