"Tineretea Ortodoxiei”, explicata tinerilor de pr. Constantin Necula

Tinerii a trei licee din Nasaud s-au intalnit marti, 1 aprilie 2014, cu pr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu. Intalnirea s-a desfasurat de la ora 13.00, in Aula Colegiului National "George Cosbuc” din Nasaud.

Invitatul le-a explicat celor prezenti ce inseamna tineretea in ortodoxie si cum se traieste aceasta: “A fi in Hristos inseamna a-ti pastra tineretea curata si a-ti pastra maturitatea cat mai aproape de valorile ortodoxiei.

Nu exista varsta a firii fara o varsta a spiritului care sa te intretina, sa te tina legat de ortodoxia cu Hristos”, a declarat parintele Constantin Necula.La finalul cuvantului sau, parintele Necula a raspuns intrebarilor venite din public, oferind sfaturi si indemnuri.

Evenimentul a fost organizat de Parohia Ortodoxa Nasaud I, in parteneriat cu profesorii de religie ai Colegiului National "George Cosbuc” si a celorlalte licee din oras.Potrivit pr. Cornel Coprean, corespondentul Radio Renasterea in protopopiatul Nasaud, prin aceasta intalnire s-a dorit o apropiere a tinerilor de Biserica si implicit de slujitorii acesteia.

Sursa: radio-renasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

02 Aprilie 2014

Vizualizari: 255

Voteaza:

"Tineretea Ortodoxiei”, explicata tinerilor de pr. Constantin Necula 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE