Tinerii parohiei nasaudene Telcisor, alaturi de cei nevoiasi

In primele doua saptamani din Postul Mare, in parohia Telcisor din protopopiatul Nasaud, s-au desfasurat o serie de actiuni filantropice. Au fost implicati credinciosii parohiei, dar mai ales tinerii si copiii beneficiari ai proiectelor educative, implementate in biserica ce poarta hramul „Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul”.

Continuand traditia din anii trecuti, aproape 30 de tineri si copii, sub indrumarea preotului paroh Ovidiu Tofan, au derulat o campanie de strangere fonduri. In acest scop au colaborat cu institutiile locale, iar cei mai talentati au confectionat martisoare, felicitari si alte obiecte specifice acestui anotimp, pe care le-au vandut credinciosilor.

Din sumele adunate au achizitionat diferite produse alimentare si nealimentare pe care, impreuna cu parintele paroh, le-au impartit unor persoane varstnice si singure din Telcisor, dar si unor persoane asistate din diferite institutii ale judetului Bistrita-Nasaud.

Intregul program filantropic al parohiei Telcisor va continua pe tot parcursul Postului Mare prin vizitarea preventoriului TBC din Ilisua si a Centrului pentru Persoane Varstnice din Nuseni.

Totul se va incheia printr-o vizita duhovniceasca la Manastirea “Izvorul Tamaduirii” din Tara Nasaudului.

Autor: Grigore Samboan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

21 Martie 2014

Vizualizari: 135

Voteaza:

Tinerii parohiei nasaudene Telcisor, alaturi de cei nevoiasi 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

parohiaTelcisor

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE