Traditii si obiceiuri romanesti de iarna

Asociația „Familia Tradițională” organizează astăzi, 15decembrie 2016,de la ora 18:00, la Colegiul Sfântul Nicolae Iași, în sala Juventus, întâlnirea de suflet Tradiții și obiceiuri românești de iarnă susținută de doamna Angela Paveliuc Olariu, doctor în etnografie.

Evenimentul face parte din suita de activități organizate în cadrul proiectului Dor de Tradiție care a debutat ladata de 1 iulie 2016 și se va desfășura pe parcursul unui an calendaristic, având ca scop promovarea tradițiilor populare românești în rândul publicului tânăr din orașul Iași.

Scopul acestei întâlniri de suflet este de a readuce în fața publicului ieșeanatmosfera și bucuria sărbătorilor copilăriei, așa cum fiecare om își păstrează în amintire sărbătorile de iarnă, având ca laitmotiv Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.Specificul românesc al acestei perioade este plin de însemnătate, de explicații și motive cu iz arhaic, dar totodată și actual, aspecte atent prezentate de gazda de tradiție a Asociației Familia Tradițională, doamna Angela Paveliuc Olariu, doctor în etnografie.

Participarea este liberă și ceaiul oferit de gazde.

Proiectul „Dor de tradiție” beneficiază de o finanțare nerambursabilă în valoare de 62223 lei din partea Primăriei Municipiului Iași. Mai multe informații despre desfășurarea proiectului puteți găsi în Anexa 1 – Calendar evenimente precum și pe www.familiatraditionala.rosau www.facebook.com/AsociatiaFamiliaTraditionala

Responsabil „Dor de tradiție”:
Ionut Lucian Zota
Tel: 0745 992 6682
E-mail: asociatiafamiliatraditionala@gmail.com
www.familiatraditionala.ro
www.facebook.com/AsociațiaFamiliaTraditionala
 

Pe aceeaşi temă

15 Decembrie 2016

Vizualizari: 265

Voteaza:

Traditii si obiceiuri romanesti de iarna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE