Un nou proiect social in Arhiepiscopia Sibiului

Departamentul de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului a deschis un nou proiect destinat persoanelor nevoiaşe din Sibiu. Peste 300 de persoane vor primi o masă caldă în perioada următoare, beneficiarii fiind supuşi unor anchete sociale.

Primii beneficiari ai proiectului sunt 51 de persoane care primesc hrană la cantina socială de la Biserica “Naşterea Domnului” din Sibiu. Aceşti nevoiaşi au primti luni, 9 noiembrie, hrană caldă la masa de prânz prin acest proiect implementat de Arhiepiscopia Sibiului, cu sprijinul S.C. Transgaz S.A. Mediaş. Hrana a fost oferită la cantina bisericii menţionate, în prezenţa consilierului social de la Arhiepiscopia Sibiului, pr. Nicolae Rusu, a preotului paroh Ciprian Cândea, a inspectorului social din cadrul eparhiei menţionate, Marius Talmaţchi şi a asistentului social Tudor Costea. Părintele Nicolae Rusu le-a transmis beneficiarilor binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Hrană pentru persoane fără adăpost

Proiectul “Masa pe roţi” continuă în zilele următoare la Sibiu prin acţiuni similare celei de la începutul săptămânii. Sunt în atenţia reprezentanţilor Arhiepiscopiei Sibiului persoanele nevoiaşe de la Adăpostul de Noapte din oraş, de la cantina socială a Bisericii “Sfântul Ioan Iacob Românul”, de la centrele de zi ale parohiilor şi din alte instituţii de ocrotire socială. Persoanele aflate în grija acestor instituţii vor primi hrană caldă, iar numărul total de beneficiari este de peste 300. De altfel, multe dintre persoanele care beneficiază de aceste servicii sociale au primit ajutor de la Departamentul de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului şi prin alte proiecte asemănătoare cu cel implementat în aceste zile.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

12 Noiembrie 2015

Vizualizari: 116

Voteaza:

Un nou proiect social in Arhiepiscopia Sibiului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Arhiepiscopia Sibiului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE