Un nou protopop in Sectorul 3 Capitala

Slujitorii care fac parte din Protoieria Sector 3 Capitală s-au reunit, joia aceasta, la sediul protopopiatului. În cadrul întâlnirii, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor l-a prezentat pe noul protopop, Părintele Florin Nectarie Busuioc, până acum inspector în cadrul Centrului eparhial. Noua numire s-a făcut începând cu 1 aprilie, în urma vacantării postului, prin retragerea Pr. Vasile Gavrilă, informează TRINITAS TV.

„În ceea ce îl priveşte pe noul dumneavoastră protopop să ştiţi că este un preot tânăr, inimos, un om priceput, care a lucrat aproximativ şase ani în administraţia Arhiepiscopiei Bucureştilor.

L-am urmărit în toată această perioadă achitându-se de datoriile pe care le avea. Poate de aceea se şi explică prezenţa întregului birou administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor la acest moment”, a mărturisit Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

„Este un moment important în viaţa acestei protoierii, fiind una dintre cele mai mari din Capitală. În cadrul protoieriei se regăsesc foarte mulţi preoţi harnici, cu o activitate deosebită şi care trebuie să fie reprezentaţi de un protoiereu la înălţimea aşteptărilor şi a exigenţelor lor”, a spus Părintele Arhim. Veniamin Goreanu, Consilier în cadrul Sectorului administrativ - bisericesc al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

La întrunire au participat și angajați ai Centrului Eparhial, alături de cei ai Protoieriei Sector 3 Capitală.

Sursa: basilica.ro

.

03 Aprilie 2015

Vizualizari: 314

Voteaza:

Un nou protopop in Sectorul 3 Capitala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE