Vizita Mitropolitului Andrei la Manastirea Stramba

Prezent in judetul Bistrita-Nasaud cu ocazia participarii la conferinta preoteasca de toamna de la nivelul Protopopiatului Bistrita, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului, a efectuat o vizita de lucru la Manastirea Stramba.

A fost insotit de exarhul manastirilor din eparhie, pr. arhimandrit Dumitru Cobzaru, si de consilierul pe probleme de protocol, arhidiaconul Claudiu Grama.

Vizitand asezamantul monahal, ierarhul s-a aratat multumit de evolutia acestuia, dupa cum ne-a informat parintele Alexandru Vidican, protopopul de Bistrita: "Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei a fost multumit de lucrarile ce se efectueaza la biserica noua, care deja este acoperita, precum si de obstea manastirii".

La finalul vizitei, Parintele Mitropolit Andrei a anuntat ca va lua parte la hramul Manastirii Stramba, Sfantul Spiridon, sarbatorit pe 12 decembrie.De la Manastirea Stramba, Inaltpreasfintitul Andrei s-a indreptat spre Iasi, unde va participa la Sfanta Liturghie Arhiereasca oficiata cu ocazia pomenirii Cuvioasei Parascheva, hramul Catedralei Mitropolitane.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

14 Octombrie 2011

Vizualizari: 177

Voteaza:

Vizita Mitropolitului Andrei la Manastirea Stramba 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE