Ziua Portilor deschise la Colegiul National Ortodox din Cluj

Colegiul National Ortodox din Cluj-Napoca va organiza sambata, 22 februarie 2014, Ziua Portilor deschise cu ocazia inceperii inscrierilor in clasa pregatitoare.

Astfel parintii interesati de activitatile si de oferta educationala a acestei institutii de invatamant vor putea vizita scoala de pe strada Avram Iancu nr. 6, intre orele 9-13. Potrivit directorului institutiei de invatamant, Pr. Liviu Vidican Manci, parintii ce vor trece pragul Colegiului National Ortodox din Cluj-Napoca vor putea vedea infrastructura scolii si totodata vor putea vorbi cu personalul didactic.Inscrierile in clasa pregatitoare vor avea loc in perioada 24 februarie – 14 martie conform calendarului publicat de Ministerul Educatiei. Pentru anul scolar 2014-2015 Inspectoratul Scolar Judetean Cluj pune la dispozitia parintilor 341 de clase pregatitoare, in care vor fi inscrisi peste 5 400 de copii. Dintre acestea 93 de clase vor fi in municipiul Cluj-Napoca, unde se pregatesc sa intre in clasa pregatitoare 2 300 de copii.

Colegiul National Ortodox din Cluj-Napoca, situat pe str. Avram Iancu nr. 6, pune la dispozitia parintilor clujeni care doresc pentru copiii lor o pregatire educationala temeinica bazata pe valori morale si spirituale, aproximativ 50 de locuri. Institutia de invatamant, aflata sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, va avea pentru anul scolar 2014-2015 doua clase pregatitoare, una cu limba de studiu engleza, iar a doua germana. Copiii care vor studia la Colegiul National Ortodox vor beneficia de cadre didactice specializate, infrastructura moderna si un program after-school cu cercuri tematice: pictura, muzica, balet si limbi straine.

Inscrierile in clasa pregatitoare la Colegiul National Ortodox vor incepe luni, 24 februarie 2014, si se vor realiza la Seminarul Teologic Ortodox din Piata Avram Iancu nr. 18. Pe tot parcursul inscrierii copiilor de gradinita in clasa pregatitoare, la Inspectoratul Scolar Judetean Cluj va functiona un telefon verde gratuit - 0800 816 264 – la care parintii clujeni pot afla informatii cu privire la inscrieri. Telefonul este apelabil de luni, 17 februarie 2014 si pana la finalul perioadei de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare.

Autor: Andreea Paglesan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

21 Februarie 2014

Vizualizari: 428

Voteaza:

Ziua Portilor deschise la Colegiul National Ortodox din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE