Volumul Papei, vandut in 50.000 de exemplare in prima zi

 

Cartea papei Benedict al XVI-lea intitulata "Iisus din Nazareth", care a fost lansata in librariile din Italia in cursul zilei de luni, a fost vanduta in 50.000 de exemplare in prima zi de la aparitie, fiind prevazuta deja aparitia unui nou tiraj. Editorul a anuntat ca va pune in vanzare inca 70.000 de exemplare ale lucrarii dupa ce cartea a inregistrat vanzari surprinzatoare in prima zi de la aparitie. Cartea a fost lansata in librariile italiene la 16 aprilie, ziua in care Suveranul Pontif a implinit 80 de ani.

Tirajul initial al lucrarii este de 350.000 de exemplare. Lansarea cartii a avut loc simultan in Italia, Germania si Polonia, lucrarea urmand sa apara si in alte 19 limbi.

 

Lucrarea reprezinta calea personala interioara in cautarea "fetei lui Dumnezeu", a declarat, in noiembrie, Benedict al XVI-lea. Joseph Ratzinger a inceput redactarea cartii in perioada in care era cardinal si prefect al Congregatiei pentru doctrina credintei, organism al Vaticanului responsabil de protejarea dogmei catolice.

 

.

18 Aprilie 2007

Vizualizari: 2201

Voteaza:

Volumul Papei, vandut in 50.000 de exemplare in prima zi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE