Masa Bucuriei - proiect social – filantropic

Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, in ziua de 26 martie 2009, orele 10.00, in Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei, va avea loc prezentarea oficiala a proiectului social - filantropic intitulat Masa Bucuriei, derulat in parteneriat de catre Patriarhia Romana si S.C. Selgros Cash&Carry S.R.

L, prin cele saptesprezece magazine din Bucuresti si din tara.

Pornind de la o traditie si responsabilitate comuna de a sprijini categoriile sociale defavorizate, prin proiectul Masa Bucuriei, S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L pune la dispozitie produse alimentare si nealimentare - numai in interiorul termenului de garantie si valabilitate - unitatilor furnizoare de servicii sociale ale Patriarhiei Romane pentru a fi oferite persoanelor aflate in nevoie.

La prezentarea oficiala a proiectului vor participa reprezentanti ai Consiliului de Administratie S.C. Selgros Cash&Carry S.R.L, membri ai Permanentelor Consiliului National Bisericesc si ai Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor etc.

Cele doua institutii partenere isi exprima speranta ca proiectul Masa Bucuriei va constitui model de buna cooperare, precum si o invitatie adresata altor posibili parteneri cu scopul extinderii implicarii sociale responsabile, constienti fiind ca fapta buna devine o comoara a sufletului pentru vesnicie. De aceea, Biserica pomeneste in slujbele ei pe ctitori, binefacatori si miluitori si cultiva darnicia, atitudine exprimata succint in intelepciunea poporului roman prin expresia dar din dar se face rai.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

24 Martie 2009

Vizualizari: 238

Voteaza:

Masa Bucuriei - proiect social – filantropic 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE