PROTECTIA COPILULUI IN ROMANIA


PROTECTIA COPILULUI IN ROMANIA

 
Patriarhia Romana, Fundatia germana Hanns Seidel - reprezentanta din Romania si Institutul pentru Cercetare si prevenirea criminalitatii al Inspectoratului General al Politiei organizeaza marti, 28 februarie 2006, incepand cu ora 9.30, la Palatul Patriarhiei, seminarul cu tema Protectia copilului in Romania.

 
La seminar participa reprezentantii Ministerului Adiministratiei si Internelor, Ministerului Educatiei si Cercetarii, Ministerului Public, Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului, Academiei de Politie de la Munster (Germania), UNICEF Romania, World Vision Romania si ai altor Organizatii non-Guvernamentale. In deschiderea lucrarilor, Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist si Excelenta Sa Domnul Wilfried Gruber, Ambasadorul Germaniei la Bucuresti vor adresa mesaje participantilor.

 
Intre temele care vor fi dezbatute in cadrul seminarului mentionam: Fome ale violentei manifestate fata de copii, Legislatia in domeniul protectiei copilului, Procedurile de intervenire si protectie in cazurile de abuzuri indreptate impotriva minorilor etc.

         


BIROUL DE PRESA SI COMUNICATII
AL PATRIARHIEI ROMANE

.

27 Februarie 2006

Vizualizari: 1659

Voteaza:

PROTECTIA COPILULUI IN ROMANIA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE