Punerea pietrei de temelie la Asezamantul socio-diaconal Sfantul Apostol Andrei al bisericii Sfantul Ilie din cartierul Titan


Punerea pietrei de temelie la Asezamantul socio-diaconal Sfantul Apostol Andrei al bisericii Sfantul Ilie din cartierul Titan

 

Duminica, 20 iulie 2008, la sarbatoarea Sfantului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va participa la Sfanta Liturghie oficiata in noua biserica cu hramul Sfantul Ilie a parohiei Inaltarea Sfintei Cruci din cartierul Titan (str. Stelian Mihale, 14-20, sect.3, in apropierea statiei de metrou Nicolae Grigorescu, langa magazinul Billa).

Dupa Sfanta Liturghie, de la orele 12.00, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oficia slujba de binecuvantare pentru inceperea lucrarilor si va pune piatra de temelie la Asezamantul socio-diaconal Sfantul Apostol Andrei al parohiei.

In cadrul asezamantului vor functiona un complex medical de diagnostic si tratament si un centru de asistenta sociala pentru persoane varstnice cu o capacitate de 40 de locuri.

 

 

BIROUL DE PRESA AL PATRIARIEI ROMANE

 

.

17 Iulie 2008

Vizualizari: 612

Voteaza:

Punerea pietrei de temelie la Asezamantul socio-diaconal Sfantul Apostol Andrei al bisericii Sfantul Ilie din cartierul Titan 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE