La Spitalul Judetean din Alba Iulia se va inaugura vineri Centrul de Consiliere si Informare Pre si Post-Avort


Vineri, 7 aprilie 2006, la Spitalul Judetean din Alba Iulia va avea loc inaugurarea Biroului de Consiliere si Informare pre si post-avort, din cadrul programului Pentru Viata, initiativa sustinuta de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia si Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia.
Coordonatorul acestui program, Alina Chis ne-a oferit mai multe detalii:

Acesta este primul Birou de consiliere pre si post avort deschis in cadrul unui spital judetean din tara, in cadrul Sectiei de Obstetrica - Ginecologie.
Scopul acestui birou este:

Care vor fi planurile de viitor in cadrul acestui Birou de Consiliere si Informare pre si post avort, din nou Alina Chis:

La Biroul de Consiliere si Informare pre si post-avort din cadrul Spitalului Judetean Alba zilnic un asistent social realizeaza consilierea si informarea femeilor si adolescentelor care se confrunta cu o criza provocata de o sarcina nedorita, probleme privind dezvoltarea intrauterina a copilului si complicatiile ce pot aparea in urma avortului, promovnd dreptul copilului de a se naste. Pentru ca toate aceste persoane sa cunoasca riscurile la care se expun, datoriile si responsabilitatile care le revin, Biroul de Consiliere pre si post avort se afla in strnsa legatura cu Biroul de Internari al Sectiei de Obstetrica si Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean, astfel ca decizia finala, a fiecarei femei care merge cu intentia de a avorta, sa fie luata in cunostinta de cauza.
 
Femeile care se decid sa renunte la avort dar se afla in situatii materiale si familiale deosebite vor putea gasi la acest Centru o alternativa:

La inaugurarea oficiala a acestui Birou de Consiliere si Informare Pre si Post Avort, de vineri 7 aprilie 2006, de la ora 10.

00, va participa si IPS Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei care va oficia slujba de sfintire a acestui centru.

.

07 Aprilie 2006

Vizualizari: 1263

Voteaza:

La Spitalul Judetean din Alba Iulia se va inaugura vineri Centrul de Consiliere si Informare Pre si Post-Avort 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE