Din initiativa Bisericii Adventiste, imaginea Romaniei va fi promovata in peste 200 de tari ale lumii


Principalele obiective culturale si turistice ale Romaniei vor fi promovate pe piata internationala printr-un CD multimedia "Romanian Travel Guide", care se va distribui gratuit la St. Louis, SUA, in cadrul Conferintei Mondiale a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. La eveniment sunt asteptati peste 70.000 de reprezentanti din 200 de tari ale lumii, intre care si o delegatie a Cultului Adventist din Romania, care a avut remarcabila idee a CD-ului. Editat in limba engleza, compact-discul prezinta Romania drept una dintre atractiile deosebite ale Estului european.

Astfel, cei interesati din intreaga lume pot vizita Transilvania Medievala, Delta Dunarii, renumitele manastiri din Moldova, Muntenia, Oltenia, sau litoralul Marii Negre. Iubitorii trecutului vor gasi pe CD un compendiu de istorie a Romaniei, iar cei care doresc sa cunoasca Romania turistica au la dispozitie fotografii din orase medievale, cetati si castele, biserici fortificate, imagini din Maramures si din Muntii Carpati. CD-ul "Romanian Travel Guide" a fost lansat in tara pe 10 noiembrie 1998 la Targul International de Turism RITS, fiind primul produs turistic multimedia, la acea data, care a promovat Romania in 17 tari de pe 4 continente. Prin initiativa de acum, promovarea CD-ului se va extinde in intreaga lume, conform informatiilor oferite de Valentin Bota, directorul proiectului. "Suntem siguri ca CD-ul va convinge multi dintre cei peste 70.000 de pastori si laici din intreaga lume sa recomande aceasta destinatie turistica celor peste 15 milioane de membri ai Bisericii Mondiale Adventiste. De altfel, presedintele mondial al Bisericii, dl Jan Paulsen, a vizitat deja de trei ori Romania, fiind un adevarat promotor al tarii noastre in lume", ne-a declarat dl Teodor Hutanu, presedintele Cultului Adventist din Romania. Orice informatii suplimentare despre CD se pot solicita la tel. 0723.590.387.

                                                                                       Sursa: Romania Libera

.

02 August 2005

Vizualizari: 1674

Voteaza:

Din initiativa Bisericii Adventiste, imaginea Romaniei va fi promovata in peste 200 de tari ale lumii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE