Se sfinteste piatra de temelie a bisericii Sf. Gheorghe din Las Vegas


Eforturile Comunitatii Romanesti din Las Vegas se vad incununate de succes prin Sfintirea pietrei de temelie a Bisericii Ortodoxe Romane cu Hramul "Sf. Gheorghe", ce va avea loc duminica, 4 iunie, la Jones&Charleston, N. Torrey Pines, nr. 111.

Potrivit Institutului Cultural Roman, Slujba de sfintire a pietrei de temelie, aflata la intersectia strazilor Jones si Charleston, se va tine intre orele 11.

00-12.00. De la ora 12.00 va incepe Sfanta Liturghie, urmata de o masa in cinstea construirii bisericii, oferita de vice-presedinta Consiliului Parohial si Consul Onorific al Romaniei in Las Vegas, Lia Roberts. Terenul unde se va construi biserica a fost de asemenea donat tot de Lia Roberts si este situat la sud est de intersectia strazilor Jones si Charleston, la extremitatea de nord a strazii Red Rock. Sfintirea pietrei de temelie a Bisericii Ortodoxe Romane cu Hramul "Sf. Gheorghe a fost posibila datorita eforturilor depuse de Pr. Paroh Aurel Sas, de Consulul Onorific al Romaniei in Las Vegas, Lia Roberts, si de enoriasii parohiei "Sf. Gheorghe". 
 
Las Vegas, SUA/Romanian Global News     

.

01 Iunie 2006

Vizualizari: 1352

Voteaza:

Se sfinteste piatra de temelie a bisericii Sf. Gheorghe din Las Vegas 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE