Seara Atonita la Munchen


Seara Atonita la Munchen

Sambata, 26 iulie, romanii din Munchen sunt invitati la Capela "Sf. Siluan Atonitul" de la Centrul Bisericesc din Munchen (Paul-Heyse-Str. 19) unde, in continuarea vecerniei care va incepe la orele 18.00, vor fi prezentate imagini ale minunii care se numeste "Muntele Atos", "Sfantul Munte" sau "Gradina Maicii Domnului", ale acestui loc in care Dumnezeu si oamenii impreuna locuiesc.

Vor fi proiectate imagini cu manastirile, viata monahilor si cadrul mirific natural, care aminteste de omului de edenul pamantesc si de prezenta lui Dumnezeu in natura pe care omul inca nu a alterat-o.

Vom prezenta, de asemenea, imagini din pelerinajele facute in acel loc minunat, adevarata "poarta a cerului, "tinda a raiului", casa a lui Dumnezeu" si "loc al implinirilor", informeaza forumul romanilor din Munchen, Noi la Munchen, preluat de Romanian Global News.

In timpul prezentarii cat si in continuarea ei cei prezenti vor putea participa la un dialog pe tema vietii monahale in general si a celei de pe Sfantul Munte in special.

.

21 Iulie 2008

Vizualizari: 526

Voteaza:

Seara Atonita la Munchen 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE