Va fi sarbatorita Ziua Imnului National al Romaniei

 

 

Cu ocazia Zilei Imnului National al Romaniei, din data de 29 iulie, se vor desfasura ceremonii publice de sarbatorire in mai multe localitati din tara.
In Bucuresti se va organiza o ceremonie publica in Piata Tricolorului, din fata Palatului Cercului Militar National, incepand cu ora 10.00.

Organizatorii evenimentului sunt Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, in colaborare cu Prefectura si cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. La acest eveniment vor participa reprezentanti ai unor institutii civile, militare si religioase, atasati militari straini acreditati in Romania, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si in retragere.

In programul spectacolului este inclus si un scurt spectacol care va fi sustinut de Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale si de corurile reunite ale Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazu" si Jandarmeriei Romane. Ziua Imnului National a fost proclamata prin Legea nr. 99/1998 si se sarbatoreste in fiecare an la data de 29 iulie.

.

28 Iulie 2006

Vizualizari: 1565

Voteaza:

Va fi sarbatorita Ziua Imnului National al Romaniei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE